Karlholm strand Skola startas januari 2021.

Vi arbetar efter mottot ”Framtidens förskola”! Med barnens hälsa, nyfikenhet och hållbarhet i centrum så skapar vi vår omtyckta verksamhet. Vår personal är vår allra viktigaste tillgång och hos oss får de möjlighet att bidra med sin delaktighet och påverkan. Hos oss arbetar vi med hög kvalitet i verksamheten. Med stöd av det systematiska kvalitetsarbetet så arbetar vi kontinuerligt med förändrings- och förbättringsarbetet.

Vi utgår hela tiden utifrån barnens bästa och deras perspektiv. Det är de som sätter upp villkoren för vår verksamhet. Fokus för oss är att ge barnen goda förutsättningar att utvecklas och vara väl förberedda för skolan. Vi lägger stor vikt vid att personalen ska trivas hos oss.

Vi strävar efter att ha en god och professionell kontakt med föräldrarna. Som stöd får de lättillgänglig information via den smarta TYRA-appen. Föräldramöten genomförs regelbundet. Vi har omfattande säkerhetsrutiner som vi kontinuerligt utvärderar och uppdaterar.

Eftersom vi månar om barnens hälsa är det mycket viktigt för oss att vi serverar näringsriktig mat. Vår lokala leverantör heter XX, www.X.se, och de lagar närproducerat och ekologiskt. Vi strävar efter att hålla nere sockerintaget. Hör gärna av er till oss så berättar vi mer!

En ny viktig satsning som vi nu gör är att vi tillsammans med företaget Tysta leksaker, skapar en tystare och giftfriare miljö på våra förskolor.

Vill ni ställa er i kö till oss så gå gärna in på: x, och lägg in era uppgifter. Sök sedan på x förskola!

Ni kan även kontakta Tierps kommun på tel: xxxx. De har telefontid mellan kl 9.30-11.30. Eller maila på: xx

En reaktion på “Karlholm Strand Skola